Bekijk alles

Raadpleeg de Engelse versie als onze officiële versie.Opbrengst

Europa
France(Français) Germany(Deutsch) Italy(Italia) Russian(русский) Poland(polski) Netherlands(Nederland) Spain(español) Turkey(Türk dili) Israel(עִבְרִית) Denmark(Dansk) Switzerland(Deutsch) United Kingdom(English)
Aziatisch-Pacifisch
Japan(日本語) Korea(한국의) Thailand(ภาษาไทย) Malaysia(Melayu) Singapore(Melayu) Philippines(Pilipino)
Afrika, India en het Midden -Oosten
India(हिंदी)
Noord Amerika
United States(English) Canada(English) Mexico(español)
HuisPrivacybeleid

Privacybeleid

Allelco Waardeer de privacy van onze gebruikers en privacy is uw belangrijke recht.We kunnen uw informatie verzamelen en gebruiken wanneer u onze services gebruikt.We hopen dat we door dit privacybeleid zullen uitleggen hoe we deze informatie verzamelen, gebruiken, opslaan en delen en hoe we deze toegang hebben, bijwerken, controleren en beschermen wanneer we onze services gebruiken.

Informatie die we kunnen verzamelen

De volgende informatie over u kan worden verzameld, opgeslagen en gebruikt wanneer we services bieden.Als u geen relevante informatie verstrekt, kunt u zich mogelijk niet als gebruiker registreren of genieten van sommige van de services die we aanbieden, of u kunt mogelijk niet de gewenste resultaten van de service bereiken.
Informatie die u verstrekt, zoals informatie bij het registreren.
Uw informatie gedeeld door andere partijen, informatie over uw delen van andere partijen bij het gebruik van onze services.
Locatie -informatie van u bij gebruik van onze service.
De informatie die we van u hebben verkregen, zoals het accountnummer van de communicatie, evenals de communicatietijd, gegevens en duur.

Hoe verzamelen we uw informatie?

De meeste persoonlijke informatie die we ontvangen, komen ons vrijwillig van onze gebruikers tijdens het gebruik van onze services, zoals bij het bezoeken van onze website, communiceren met ons of in het bestelproces.
Persoonlijke informatie die u ons verstrekt: u bent vrij om te kiezen welke informatie u ons wilt verstrekken of als u ons überhaupt informatie wilt verstrekken.Sommige informatie, zoals uw verzendadres, betalingsinformatie en productorderinformatie zijn echter nodig voor de prestaties van onze contractuele verplichtingen.Zonder deze informatie te verstrekken, kunt u geen diensten bij ons bestellen.
Persoonlijke informatie verzameld via technologie: terwijl u onze websites gebruikt, kunnen we passieve informatie verzamelen met behulp van cookies.
Persoonlijke informatie die we van anderen ontvangen: we kunnen persoonlijke informatie ontvangen over gebruikers van derden zoals leveranciers van webanalyses, sociale mediasites, wetshandhavingsinstanties, leveranciers van geweigerde partijonderzoek en marketingadviseurs.We ontvangen informatie over de aankopen van gedeelde klanten met Allelco voor marketingdoeleinden.

Hoe we informatie kunnen gebruiken

We kunnen de verzamelde informatie gebruiken tijdens het proces van het verstrekken van diensten aan u voor de volgende doeleinden:
Diensten verlenen aan u gebruik de authenticatie, klantenservice, beveiliging, fraudemonitoring, archivering en back -updoeleinden wanneer we diensten verlenen om de beveiliging van de producten en diensten die we aan u bieden te waarborgen
Help ons nieuwe diensten te ontwerpen, onze bestaande diensten te verbeteren.Maak ons meer bewust van hoe u onze services toegang hebt en gebruik om specifiek te reageren op uw individuele behoeften, zoals taalinstellingen, locatie -instellingen, gepersonaliseerde hulp met diensten en instructies of andere antwoorden op u en andere gebruikers.
Bied u meer relevante advertenties om populaire advertenties te vervangen;Evalueer en verbetert de effectiviteit van advertenties en andere promoties en promoties in onze diensten.Software -certificerings- of managementsoftware -upgrades;Laat u deelnemen aan onze producten en service -enquête.

Hoe uw persoonlijke informatie te beschermen?

Allelco is altijd bedoeld om onze klanten het hoogste niveau van service en beveiliging te leveren.We implementeren passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen accidentele of onwettige vernietiging, verlies, verandering of schade.Alle persoonlijke informatie die we verzamelen, worden opgeslagen op onze beveiligde servers.Alle elektronische transacties die via onze website zijn ingevoerd, worden beschermd door SSL -coderingstechnologie.

Hoe lang bewaren we uw informatie?

We zullen persoonlijke informatie zo lang als nodig opslaan om de doeleinden te vervullen waarvoor we de persoonlijke informatie verzamelen in overeenstemming met onze wettelijke verplichtingen en legitieme zakelijke belangen.Om te voldoen aan wettelijke bewaarperioden kunnen we uw persoonlijke informatie opslaan tot maximaal 5 jaar.

Beveiliging van uw informatie

We nemen commercieel redelijke stappen om gegevens te beschermen, met name financiële informatie, verzonden via de website.We gebruiken verschillende beveiligingstechnologieën om de identificeerbare informatie van een gebruiker te beschermen, waaronder beveiligde servers, firewalls en codering van creditcardinformatie.Helaas is er altijd een potentieel risico bij het verzenden van informatie via een kanaal of het behouden van informatie op een opslagapparaat, en we kunnen de beveiliging van alle informatie die u via internet verzenden niet garanderen, inclusief het gebruik van de website.

0 RFQ
Winkelmand (0 Items)
Het is leeg.
Vergelijk lijst (0 Items)
Het is leeg.
Feedback

Uw feedback is belangrijk!Bij Allelco waarderen we de gebruikerservaring en streven we ernaar deze constant te verbeteren.
Deel uw opmerkingen met ons via ons feedbackformulier en we zullen onmiddellijk reageren.
Bedankt voor het kiezen van Allelco.

Onderwerp
E-mail
Comments
Captcha
Sleep of klik om het bestand te uploaden
Upload bestand
Typen: .xls, .xlsx, .doc, .Docx, .jpg, .png en .pdf.
MAX -bestandsgrootte: 10 MB