Bekijk alles

Raadpleeg de Engelse versie als onze officiële versie.Opbrengst

Europa
France(Français) Germany(Deutsch) Italy(Italia) Russian(русский) Poland(polski) Netherlands(Nederland) Spain(español) Turkey(Türk dili) Israel(עִבְרִית) Denmark(Dansk) Switzerland(Deutsch) United Kingdom(English)
Aziatisch-Pacifisch
Japan(日本語) Korea(한국의) Thailand(ภาษาไทย) Malaysia(Melayu) Singapore(Melayu) Philippines(Pilipino)
Afrika, India en het Midden -Oosten
India(हिंदी)
Noord Amerika
United States(English) Canada(English) Mexico(español)
HuisGeschiedenis

Onze geschiedenis

2012

Ons bedrijf, ALLELCO LIMITED, werd opgericht op 14 december 2012 in Hong Kong.Sindsdien zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige elektronische componenten aan klanten over de hele wereld.

2013

In 2013 hebben we strategische partnerschappen opgezet met vele wereldberoemde fabrikanten van elektronische componenten en franchisedistributeurs, waardoor we ons assortiment kunnen uitbreiden en onze klanten beter kunnen bedienen.

2014

Het volgende jaar, in 2014, hebben we een filiaal en magazijn geopend in Shenzhen, waardoor we snellere en efficiëntere service kunnen bieden aan klanten in China.

2015

In 2015 namen we deel aan de elektronische tentoonstelling Hong Kong, waar we onze nieuwste producten en innovaties hebben getoond.Dit was een geweldige kans voor ons om te netwerken met andere professionals in de industrie en contact te maken met potentiële klanten.

2016

In 2016 bereikte onze jaarlijkse omzet $ 80 miljoen, een bewijs van onze toewijding aan het bieden van producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan onze klanten.

2017

In 2017 namen we deel aan de elektronische tentoonstelling in Duitsland, waar we de gelegenheid hadden om onze producten te laten zien aan een breder publiek en onze relaties met onze internationale partners te versterken.

2018

Het jaar daarop, in 2018, namen we deel aan de Korea Electronics Show (KES), die onze aanwezigheid op de Aziatische markt verder uitbreidde en ons hielp contact te maken met nieuwe klanten.

2022

In 2022 waren we trots om verschillende prestigieuze certificeringen te ontvangen, waaronder ISO9001: 2005, ISO14001: 2015, ISO45001: 2018, ISO13485: 2016, ISO28000: 2007 en GB/T27922-2011.Deze prijzen tonen aan onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, en we zijn vereerd om ze te hebben ontvangen.

...
Terwijl we naar de toekomst kijken, blijven we inzetten voor het bieden van innovatieve en hoogwaardige elektronische componenten aan klanten over de hele wereld, en om onze positie als een vertrouwde en betrouwbare partner in de industrie te behouden.
0 RFQ
Winkelmand (0 Items)
Het is leeg.
Vergelijk lijst (0 Items)
Het is leeg.
Feedback

Uw feedback is belangrijk!Bij Allelco waarderen we de gebruikerservaring en streven we ernaar deze constant te verbeteren.
Deel uw opmerkingen met ons via ons feedbackformulier en we zullen onmiddellijk reageren.
Bedankt voor het kiezen van Allelco.

Onderwerp
E-mail
Comments
Captcha
Sleep of klik om het bestand te uploaden
Upload bestand
Typen: .xls, .xlsx, .doc, .Docx, .jpg, .png en .pdf.
MAX -bestandsgrootte: 10 MB