Bekijk alles

Raadpleeg de Engelse versie als onze officiële versie.Opbrengst

Europa
France(Français) Germany(Deutsch) Italy(Italia) Poland(polski) Netherlands(Nederland) Spain(español) Turkey(Türk dili) Israel(עִבְרִית) Denmark(Dansk) Switzerland(Deutsch) United Kingdom(English)
Aziatisch-Pacifisch
Japan(日本語) Korea(한국의) Thailand(ภาษาไทย) Malaysia(Melayu) Singapore(Melayu) Philippines(Pilipino)
Afrika, India en het Midden -Oosten
India(हिंदी)
Noord Amerika
United States(English) Canada(English) Mexico(español)
Op 2024/02/6

De halfgeleiderindustrie staat nog steeds voor uitdagingen, met drie grote chipfabrikanten die waarschuwen voor een zwakke vraag in 2024

De halfgeleiderindustrie staat nog steeds voor uitdagingen, met de drie grote chipfabrikanten die waarschuwen voor een zwakke vraag in 2024, vooral in de industriële en draadloze technologische sectoren.


Vanwege een afname van de vraag van industriële klanten, heeft Infineon, een van Europa's grootste chipfabrikanten, zijn verkooprichtlijnen verlaagd.Het bedrijf verklaarde in een verklaring dat het verwacht in het tweede kwartaal problemen te ondervinden vanwege een "aanzienlijke daling" van de verkoop van stroom- en sensorchips voor industriële toepassingen.

Infineon CEO Jochen Hanebeck zei: "Op het gebied van consumptie, communicatie, computing en Internet of Things (IoT) -toepassingen verwachten we een aanzienlijk herstel van de vraag in de tweede helft van het jaar."

Concurrenten STMicro -elektronica en Texas -instrumenten hebben ook een aanzienlijke vertraging in de industriële productie gezien, die beide teleurstellende voorspellingen in januari van dit jaar opleverden.

De begeleiding van de Noorse Noordse halfgeleider voor het eerste kwartaal van 2024 was lager dan verwacht, waarbij Morgan Stanley-analisten waarschuwen dat zwakte "op lange termijn" zal zijn.Volgens een verklaring verwacht het bedrijf momenteel dat de inkomsten voor het eerste kwartaal tussen $ 70 miljoen en $ 80 miljoen zullen bedragen, lager dan de verwachte $ 114,5 miljoen.

Het bedrijf verklaarde dat "Bluetooth -klanten voorzichtig blijven en in de inventaris blijven consumeren in het vierde kwartaal."De omzet in het vierde kwartaal van 2023 daalde met 43% tot $ 108 miljoen.

Renishaw PLC, die encoders van halfgeleiderapparatuur produceert, ziet ook een voortdurende zwakke vraag in de industrie, maar verwacht enige verbetering in de tweede helft van het jaar.

Ondanks de vertraging van de vraag naar elektrische voertuigen, zal de vraag naar autokips, die goed zijn voor meer dan de helft van de inkomsten van STMicro -elektronica en Infineon, meer veerkrachtiger blijven.Jochen Hanebeck verklaarde dat de verwachtingen van Infineon voor de automobielmarkt "bijna ongewijzigd zijn gebleven".

Bernstein -analist Sara Russo verklaarde in een e -mail dat STMicro -elektronica en Infineon in een betere positie zijn dan instrumenten in Texas omdat ze een sterke zaken hebben in de sector elektrische voertuigen en worden verwacht dat ze in 2024 de automobielopbrengsten zullen verhogen.

De analist zei: "Maar de directe impact van voorraadaanpassingen is om deze aandelenkoersen te onderdrukken, omdat we de druk van dalende winstmarges en de verwachte omzetgroei in 2024 beschouwen."
0 RFQ
Winkelmand (0 Items)
Het is leeg.
Vergelijk lijst (0 Items)
Het is leeg.
Feedback

Uw feedback is belangrijk!Bij Allelco waarderen we de gebruikerservaring en streven we ernaar deze constant te verbeteren.
Deel uw opmerkingen met ons via ons feedbackformulier en we zullen onmiddellijk reageren.
Bedankt voor het kiezen van Allelco.

Onderwerp
E-mail
Comments
Captcha
Sleep of klik om het bestand te uploaden
Upload bestand
Typen: .xls, .xlsx, .doc, .Docx, .jpg, .png en .pdf.
MAX -bestandsgrootte: 10 MB