Bekijk alles

Raadpleeg de Engelse versie als onze officiële versie.Opbrengst

Europa
France(Français) Germany(Deutsch) Italy(Italia) Poland(polski) Netherlands(Nederland) Spain(español) Turkey(Türk dili) Israel(עִבְרִית) Denmark(Dansk) Switzerland(Deutsch) United Kingdom(English)
Aziatisch-Pacifisch
Japan(日本語) Korea(한국의) Thailand(ภาษาไทย) Malaysia(Melayu) Singapore(Melayu) Philippines(Pilipino)
Afrika, India en het Midden -Oosten
India(हिंदी)
Noord Amerika
United States(English) Canada(English) Mexico(español)
Op 2024/01/31

AUO's nettoverlies in 2023 was NT $ 18,2 miljard, met twee opeenvolgende jaren van verliezen

Op 31 januari publiceerde AUO zijn financiële rapport voor het vierde kwartaal van 2023, dat een gecombineerde omzet van NT $ 63,35 miljard liet zien, een daling van 9,6% vergeleken met het derde kwartaal van 2023. In het vierde kwartaal van 2023, het netto verlies toe te schrijvenAan het moederbedrijf was 1,51 miljard yuan, met een basisverlies van 0,2 yuan per aandeel.


De geconsolideerde inkomsten van AUO voor het volledige jaar van 2023 waren RMB 247,96 miljard, een stijging van 0,5% vergeleken met 2022. Het nettoverlies dat het hele jaar door te wijten was aan het moederbedrijf was 18,20 miljard yuan, met een basisverlies per aandeel van 2,37 yuan,En het is al twee opeenvolgende jaren een verlies geweest.

Auo verklaarde dat het totale verzendoppervlak van panelen in het vierde kwartaal van 2023 5,086 miljoen vierkante meter bereikte, een daling van 13,7% vergeleken met het derde kwartaal van 2023 en een toename van 17,7% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.Het totale verzendoppervlak van panelen voor het hele jaar van 2023 bereikte 20,985 miljoen vierkante meter, een toename van 9,5% vergeleken met 2022.

Terugkijkend op 2023 verklaarde Auo dat de totale markt de inventarisatie is, geleidelijk terugkeert naar een gezond niveau en dat paneelprijzen geleidelijk stabiliseren.De terminale vraag is echter nog niet volledig hersteld.

Vooruitkijkend naar 2024, verklaarde Auo dat de algemene wereldwijde economische omgeving onzeker blijft.AUO zal zich houden aan een voorzichtige en optimistische houding, de marktveranderingen nauwlettend in de gaten houden en de ontwikkeling van "dubbele astransformatie" versnellen, op weg naar het doel van "Youda is niet alleen een paneldanaal in 2025".
0 RFQ
Winkelmand (0 Items)
Het is leeg.
Vergelijk lijst (0 Items)
Het is leeg.
Feedback

Uw feedback is belangrijk!Bij Allelco waarderen we de gebruikerservaring en streven we ernaar deze constant te verbeteren.
Deel uw opmerkingen met ons via ons feedbackformulier en we zullen onmiddellijk reageren.
Bedankt voor het kiezen van Allelco.

Onderwerp
E-mail
Comments
Captcha
Sleep of klik om het bestand te uploaden
Upload bestand
Typen: .xls, .xlsx, .doc, .Docx, .jpg, .png en .pdf.
MAX -bestandsgrootte: 10 MB