Bekijk alles

Raadpleeg de Engelse versie als onze officiële versie.Opbrengst

Europa
France(Français) Germany(Deutsch) Italy(Italia) Russian(русский) Poland(polski) Netherlands(Nederland) Spain(español) Turkey(Türk dili) Israel(עִבְרִית) Denmark(Dansk) Switzerland(Deutsch) United Kingdom(English)
Aziatisch-Pacifisch
Japan(日本語) Korea(한국의) Thailand(ภาษาไทย) Malaysia(Melayu) Singapore(Melayu) Philippines(Pilipino)
Afrika, India en het Midden -Oosten
India(हिंदी)
Noord Amerika
United States(English) Canada(English) Mexico(español)
Op 2024/07/4

Institution: Gedreven door AI wordt verwacht dat de verkoop van Japanse chipapparatuur met 15% zal toenemen in het fiscale jaar van 2024

Volgens de Japanse Semiconductor Industry Association, dankzij de groei van geheugencapaciteit aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) en de toename van de uitgaven voor de industrie, wordt verwacht dat de verkoop van Japanse chipproductieapparatuur met 15% zal toenemen in het fiscale jaar 2024Eindigend in maart 2025. De Japan Semiconductor Equipment Association heeft zijn jaarlijkse verkoopprognose verhoogd van 4,03 biljoen yen tot 4,25 biljoen yen (ongeveer 26 miljard Amerikaanse dollar).


De vereniging verklaarde dat de investeringen in Logic Wafer Foundations zullen toenemen, en er wordt verwacht dat de verkoop van halfgeleiderapparatuur van Japan in het fiscale jaar dat eindigt in maart 2026 met nog eens 10% zal stijgen en 4,68 biljoen yen bereikt.In het volgende jaar zal het verder stijgen tot 5,15 biljoen yen.

De continue groei van de vraag naar kunstmatige intelligentie -chips en datacenterconstructie heeft investeringen op het gebied van halfgeleider aangedreven.Industrierapporten geven aan dat SK Hynix van plan is om in totaal $ 75 miljard te investeren in 2028, voornamelijk om te voldoen aan de vraag naar HBM (hoog bandbreedte geheugen) ter ondersteuning van NVIDIA AI -versnellingschips.Samsung Electronics is ook van plan om de HBM -productie in te halen.

Op 4 juli verklaarde Toshiko Kawa, president en voorzitter van de fabrikant van Semiconductor Equipment Tokyo Electronics (TEL), dat de groei van wereldwijde AI -gerelateerde investeringen en de toename van de omzet op de Chinese markt de redenen zijn voor de opwaartse aanpassing van het bedrijf van zijn toekomstperspectieven.

In toenemende mate gespannen geopolitieke factoren oefenen echter ook druk uit op de semiconductor -apparatuurindustrie.
0 RFQ
Winkelmand (0 Items)
Het is leeg.
Vergelijk lijst (0 Items)
Het is leeg.
Feedback

Uw feedback is belangrijk!Bij Allelco waarderen we de gebruikerservaring en streven we ernaar deze constant te verbeteren.
Deel uw opmerkingen met ons via ons feedbackformulier en we zullen onmiddellijk reageren.
Bedankt voor het kiezen van Allelco.

Onderwerp
E-mail
Comments
Captcha
Sleep of klik om het bestand te uploaden
Upload bestand
Typen: .xls, .xlsx, .doc, .Docx, .jpg, .png en .pdf.
MAX -bestandsgrootte: 10 MB